Category: produkti

TESTIRANJE NA PRISOTNOST PREPOVEDANIH PSIHOAKTIVNIH SNOVI

komentarji Komentarji so izklopljeni za TESTIRANJE NA PRISOTNOST PREPOVEDANIH PSIHOAKTIVNIH SNOVI
Od , 18/06/2012 14:12

Spoštovani,

Vabimo vas, da si zagotovite svoje izvode knjižice Testiranje na prisotnost prepovedanih psihoaktivnih snovi, avtorjev Zvonke Dremelj, Andreja Kastelica, Tatje Kostnapfel Rihtar, ki natančno in izčrpno popisujejo namen, cilje ter potek testiranja psihoaktivnih snovi v urinu in slini.

Cena knjige je 15,04 EUR z vključenim 9,5 % DDV. Ob večjih naročilih popust. Stroški soudeležbe pri pošiljanju 2,5 EUR.

 

 

 

Cena: 13,73 EUR

 

.

 

MOJI METADONSKI OTROCI rada vas imam

komentarji Komentarji so izklopljeni za MOJI METADONSKI OTROCI rada vas imam
Od , 16/04/2011 07:31

Jasna ÄŒuk Rupnik: MOJI METADONSKI OTROCI rada vas imam

Vabimo vas, da si zagotovite svoje izvode knjige zdravnice pediatrinje Jasne Čuk Rupnik Moji metadonski otroci rada vas imam. V knjigi zanimivo in pretresljivo slika dotikanje službenega in zasebnega. Njeni opisi življenjskih zgodb slikajo človeško trpljenje na poseben način. Z mnogo topline in razumevanja do ljudi, ki se jih njeno delo dotika.

Cena knjige je 15,04 EUR z vključenim 9,5 % DDV. Ob večjih naročilih popust. Stroški soudeležbe pri pošiljanju 2,5 EUR.

 

Cena: 13,73 EUR

 

 

MLADOSTNIK IN DROGA

komentarji Komentarji so izklopljeni za MLADOSTNIK IN DROGA
Od , 13/04/2011 07:27

Knjiga je izšla že pred štirimi leti in takoj pošla, zato smo se odločili, da jo dopolnimo, seveda posodobimo in ponovno natisnemo.

Knjiga, ki vam jo predstavljamo, je bil prvi tovrstni priročnik domačih avtorjev, katerega osrednji namen je mladostnikom omogočiti drugačne možnosti, kot je uživanje drog.

Avtorja sta strokovnjaka z dolgoletnimi izkušnjami s področja preprečevanja uživanja drog oziroma zdravljenja odvisnosti; zdravnik Andrej Kastelic, predstojnik Centra za zdravljenje odvisnih od prepovedanih drog ter Marija Mikulan z Ministrstva za notranje zadeve. Izhajata iz predpostavke, da je odločitev za uživanje drog ponavadi zavestna. Da pa se večina uživalcev dokaj kmalu odloči za spremembo, torej za prenehanje uživanja drog in da te pogosto sami ne zmorejo izpeljati. Čeprav je danes zdravljenje lahko uspešno, nekateri kljub temu ne zmorejo prenehati z uživanjem drog. Prav nič jim ne pomaga, če jih mi pri tem obsojamo. Seveda si vsi želimo, da drog ne bi jemali, a ne pristajamo na vojno proti drogam, ki se spreminja v vojno proti uživalcem, pogosto tudi proti tistim še mladoletnim otrokom, ki z drogami morda šele eksperimentirajo. Problemov se je potrebno lotevati tam, kjer so vzroki. Takšen način reševanja priporočamo tudi pri preprečevanju uporabe drog.

Če poznamo vzroke, ki so pripeljali mladostnika k temu, da je drogo začel najprej poizkušati, kasneje pa redno uživati, mu bomo dosti lažje pomagali, hkrati pa tudi preprečili drugim, da do tega sploh ne bi prišlo.

Cena knjige: 21,69 EUR +9,5% ddv; SKUPAJ: 23,75 EUR.

 

Cena: 21,69 EUR


Panorama Theme by Themocracy