Pravna obvestila

Od , 17/06/2013 08:43

Upravljavec te spletne strani je:

PROHEALTH, d.o.o., Ljubljana

Stegne 13, 1000 Ljubljana

Te spletne strani dajejo splošne informacije o podjetju Prohealth, d.o.o., o njegovih izdelkih in storitvah.

Pogoji uporabe

Vstop in ogled kateregakoli dela spletnih strani podjetja Prohealth pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. ÄŒe se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate.

Vse informacije in podatki so zgolj informativne narave in niso namenjeni vzpostavljanju obvezujočih pravnih razmerij ali vstopu v taka pravna razmerja, razen kadar je to izrecno navedeno.

Informacije o izdelkih in/ali storitvah, navedene na spletnih straneh družbe, predstavljajo le splošno informacijo o celotni paleti izdelkov družbe. Zato poudarjamo, da ti podatki ne predstavljajo ponudbe, razen če je to izrecno navedeno.

Čeprav podjetje Prohealth je in bo urejal spletne strani s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovil točne informacije in ažurne podatke, ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridružuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino teh spletni strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. 

Pravice intelektualne lastnine

Vse informacije in podobe na spletnih straneh podjetja Prohealth so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti na teh spletnih straneh so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in za osebno rabo, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, spreminjanje ali drugačno razširjanje informacij s teh spletnih strani v komercialne namene je brez izrecnega pisnega soglasja Prohealtha prepovedano.

Varovanje zasebnosti

Prohealth posveča posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov teh spletnih strani, in osebnih podatkov, ki ji jih posredujejo, v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji.

Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če naročate izdelek ali storitev.

Za dostavo blaga potrebujemo vaše ime, priimek in poštni naslov. Vaš poštni naslov potrebujemo tudi za namene oglaševanja po pošti. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

 Piškotki

Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki

nam dajejo podatke o tem, koliko-krat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s

podatki, ki so shranjeni v piškotku. Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme

piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so začasni, nekateri pa ostanejo shranjeni v vaši napravi določeno obdobje tudi, ko našo spletno stran zapustite. Z začasnimi piškotki merimo število obiskovalcev spletne strani, s shranjenimi pa hranimo kontaktne podatke za kasnejše obiske na naših spletnih straneh, tako da vaša prijava naslednjič ni več potrebna. Uporabljamo piškotke Google Analytics, s katerimi ugotavljamo, kako se premikate po naših spletnih straneh, katere vsebine vas zanimajo in kako dolgo je trajal vaš obisk naše spletne strani. Na podlagi tega lahko prilagajamo in urejamo vsebino spletne strani potrebam obiskovalcem. Podatke, ki jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo izključno za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete, za ugotavljanje težav s strežnikom, urejanje spletnih strani in obveščanje o izdelkih.

Podatke, ki nam jih posredujete vi ali jih zberemo prek piškotkov ne obdelujemo in ne shranjujemo.

Večina brskalnikov uporabo piškotkov samodejno sprejme. Uporabo piškotkov pa lahko kadarkoli zavrnete. Če želite na svoji napravi piškotke zavrniti, lahko spremenite nastavitve brskalnika, ki ga uporabljate.

Stik z nami

V primeru težav, vprašanj ali vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa vaših osebnih podatkov se obrnite na info@prohealth.si.

Nenehni razvoj spleta zahteva občasno spreminjanje našega pravnega obvestila. Pridržujemo si pravico do teh sprememb.

Zadnjič pregledano: junij 2013

Komentiranje ni mogoče

Panorama Theme by Themocracy